Meer energie en je blij voelen!

Als je jezelf gezonde voeding geeft, dan transformeer je als het ware.

happyDoor rauwe voeding – zonne-, levende of natuurvoeding zijn andere benamingen –  kunnen we tot een beter leven dan ooit komen. Althans, dat zijn onze bevindigen, samen met vele anderen, die deze weg bewandelen.
Je zal je jonger voelen, meer verbonden voelen met jezelf, met anderen, met de natuur.

Wat doet alles ertoe als je niet gezond bent? Wat ben je met al je bezittingen en materiële dingen als je er niet toe in staat bent om ervan te genieten?

Kijk & snuffel gerust eens rond op deze website. We willen je laten inspireren dat het mogelijk is om je écht goed te voelen.

Rauwe voeding maakt niet alleen het lichaam mooier, ook de gedachten en geest.  Voeding in zijn puurste vorm hééft de kracht en energie om ook maar elk levend wezen te voeden.

Als je je beter voelt, dan gaan er andere aspecten van je leven er ook op vooruit.

Hoe meer natuurlijk je voeding is, hoe meer je je gezond en gelukkig zal voelen!

Alleen jij hebt de controle over dit: Als je niet houdt van hoe het er nu aan toe gaat met jezelf, kan je het veranderen. Als je niet van al die onophoudelijke stroom van gedachten houdt, kan je het veranderen. Als je niet van de voeding houdt die je aan het eten bent, kan je het veranderen.
Je voelt het zelf misschien al aankomen: als je zelf controle hier over hebt, dan voel je zelf de kracht, de positiviteit die hieruit voort vloeit!

De artikels in deze website gaan niet alleen over voeding. Het is meer dan dat alleen, ook onze gedachten, ons hele zijn spelen hier een rol.
Duik mee in onze avonturen op dit vlak. Wij groeien en leren bij, nog elke dag!

groetjes,

Wim, Valerie & de kinderen

136 keer bekeken